Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Oznaczanie kwasu kawowego jako wskaźnika zawartości kwasów fenolowych w jeżówce purpurowej, krwawniku pospolitym i babce lancetowaatej, stosowanych jako immunostymulacyjne dodatki paszowe.

Opis bibliograficzny

Oznaczanie kwasu kawowego jako wskaźnika zawartości kwasów fenolowych w jeżówce purpurowej, krwawniku pospolitym i babce lancetowaatej, stosowanych jako immunostymulacyjne dodatki paszowe. [AUT.] JERZY TRUCHLIŃSKI, MAGDALENA CENDROWSKA. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, EE Zootech. 2001 Vol. 19 s. 365-373, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:10

Identyfikatory

BPP ID: (46, 8541) wydawnictwo ciągłe #8541
PBN ID (hist.): 8541

Metryki

2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się