Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Slaughter value and physico-chemical meat quality of black-and-white cattle and commodity crossbreds slaughtered at different body weight.

Opis bibliograficzny

Slaughter value and physico-chemical meat quality of black-and-white cattle and commodity crossbreds slaughtered at different body weight. [AUT.] KRZYSZTOF MŁYNEK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2001 Vol. 10/51 No 3 Suppl. s. 149-152, il., bibliogr., sum, Proceedings of a conference held in Lublin Poland 13-14 September 2001.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2001 Vol. 10/51 No 3 Suppl, s. 149-152, il., bibliogr., sum.
Rok: 2001
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:26

Identyfikatory

BPP ID: (46, 8716) wydawnictwo ciągłe #8716
PBN ID (hist.): 8716

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się