The attempt to connect the glutenin composition with evaluation of the baking quality of winter triticale grains.
Opis bibliograficzny
The attempt to connect the glutenin composition with evaluation of the baking quality of winter triticale grains. [AUT.] EWA MAKARSKA. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2000 Vol. 9/50 No 3 s. 21-24, il., bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2000 Vol. 9/50 No 3, s. 21-24
Rok: 2000
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 8792) wydawnictwo ciągłe #8792
PBN ID (hist.): 8792
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.