Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effects of dietary phytase and 1,25(OH)2D3 on growth and strength of bones in broiler chickens at day 21 of life.

Opis bibliograficzny

The effects of dietary phytase and 1,25(OH)2D3 on growth and strength of bones in broiler chickens at day 21 of life. [AUT.] IWONA PUZIO, MAREK BIEŃKO, RADOSŁAW P. RADZKI. J. Anim. Feed Sci. 2001 Vol. 10 Suppl. 2 s. 291-296, il., bibliogr., streszcz.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
JOURNAL OF ANIMAL AND FEED SCIENCES 2001 Vol. 10 Suppl. 2, s. 291-296
Rok: 2001
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:26

Identyfikatory

BPP ID: (46, 8864) wydawnictwo ciągłe #8864
PBN ID (hist.): 8864

Metryki

11,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,477
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się