Determination of iodine content in food products modyfication of the Sveikina procedure.
Opis bibliograficzny
Determination of iodine content in food products modyfication of the Sveikina procedure. [AUT.] KENNETH O. UDEH, ZDZISŁAW TARGOŃSKI, M. KAIS-SAMBORSKA. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2001 Vol. 10/51 No. 3 s. 35-38, il., bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2001 Vol. 10/51 No. 3, s. 35-38
Rok: 2001
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 8877) wydawnictwo ciągłe #8877
PBN ID (hist.): 8877
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.