Powłoki jadalne przedłużają trwałość owoców i warzyw.
Opis bibliograficzny
Powłoki jadalne przedłużają trwałość owoców i warzyw. [AUT.] MARIA TENDAJ, BOGUSŁAW TENDAJ. Ogrodnictwo 1999 R. 36 nr 2 s. 18-19, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ogrodnictwo 1999 R. 36 nr 2, s. 18-19
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:10 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 9042) wydawnictwo ciągłe #9042
PBN ID (hist.): 9042
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.