Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ cięcia ogławiającego roślin na zawartość niektórych składników w owocach papryki słodkiej.

Opis bibliograficzny

Wpływ cięcia ogławiającego roślin na zawartość niektórych składników w owocach papryki słodkiej. [AUT.] HALINA BUCZKOWSKA, KATARZYNA KUZYK, AGNIESZKA NAJDA. Zesz. Nauk. - Akad.- Tech. Rol. im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich Bydg., Rol. 2001 nr 46 (234) s. 33-37, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:10

Identyfikatory

BPP ID: (46, 9051) wydawnictwo ciągłe #9051
PBN ID (hist.): 9051

Metryki

1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się