Białka sojowe jako składniki powłok jadalnych.
Opis bibliograficzny
Białka sojowe jako składniki powłok jadalnych. [AUT.] MARIA TENDAJ, BOGUSŁAW TENDAJ. Przem. Spoż. 2001 T. 55 nr 7 s. 20-23 i 31, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 2001 T. 55 nr 7, s. 20-23 i 31
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:10 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 9088) wydawnictwo ciągłe #9088
PBN ID (hist.): 9088
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.