Wpływ mikronizacji na zawartość bakterii i grzybów w rozdrobnionym ziarnie pszenicy.
Opis bibliograficzny
Wpływ mikronizacji na zawartość bakterii i grzybów w rozdrobnionym ziarnie pszenicy. [AUT.] DARIUSZ ANDREJKO. Inż. Rol. 2001 nr 10 (30) s. 9-14, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2001 nr 10 (30), s. 9-14, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:10 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 9134) wydawnictwo ciągłe #9134
PBN ID (hist.): 9134
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.