Tekstura a struktura żeli wybranych białek globularnych.
Opis bibliograficzny
Tekstura a struktura żeli wybranych białek globularnych. [AUT.] STANISŁAW MLEKO, PIOTR JANAS, STANISŁAW PIKUS. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2001 R. 8 Nr 3 (28) s. 16-23, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2001 R. 8 Nr 3 (28), s. 16-23
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:11 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 9448) wydawnictwo ciągłe #9448
PBN ID (hist.): 9448
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.