Zmiany właściwości fizykochemicznych surowców roślinnych poddawanych procesowi ekstruzji. Cz. 1. Fizykochemiczne zmiany ekstrudatów.
Opis bibliograficzny
Zmiany właściwości fizykochemicznych surowców roślinnych poddawanych procesowi ekstruzji. Cz. 1. Fizykochemiczne zmiany ekstrudatów. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI. Prz. Zboż. Młyn. (1957) 2002 R. 46 nr 6 s. 27-29, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Zbożowo-Młynarski (1957) 2002 R. 46 nr 6, s. 27-29, il.
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 maja 2021 03:02 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 9470) wydawnictwo ciągłe #9470
PBN ID (hist.): 9470
Metryki
0,50
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.