Transport żywności i jej jakość na tle uwarunkowań technologicznych i logistycznych.
Opis bibliograficzny
Transport żywności i jej jakość na tle uwarunkowań technologicznych i logistycznych. [AUT.] KATARZYNA KOZŁOWICZ, SABINA WOLAK, FRANCISZEK KLUZA. Chłodnictwo (Warsz.) 2003 T. 38 Nr 5 s. 38-43, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej 2003 T. 38 Nr 5, s. 38-43
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:11 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 9472) wydawnictwo ciągłe #9472
PBN ID (hist.): 9472
Metryki
0,50
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.