Lepkość mieszanin gumy owsianej z wybranymi polisacharydami.
Opis bibliograficzny
Lepkość mieszanin gumy owsianej z wybranymi polisacharydami. [AUT.] WALDEMAR GUSTAW, BOHDAN ACHREMOWICZ, PAWEŁ GLIBOWSKI, STANISŁAW MLEKO. Zesz. Nauk. Akad. Rol. im. H. Kołłątaja Krak., Technol. Żywn. 2001 z. 13 (Nr 389) s. 63-72, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie, Technologia Żywności. 2001 z. 13 (Nr 389), s. 63-72
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:11 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 9606) wydawnictwo ciągłe #9606
PBN ID (hist.): 9606
Metryki
1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.