Wpływ rozmrażania mięsa mikrofalami na zawartość kwasu askorbinowego w wyrębach podstawowych świń rasy WBP.
Opis bibliograficzny
Wpływ rozmrażania mięsa mikrofalami na zawartość kwasu askorbinowego w wyrębach podstawowych świń rasy WBP. [AUT.] JERZY LECHOWSKI, ALEKSANDER WALKIEWICZ, ŁUKASZ JANKOWSKI. Biul. Nauk. - Uniw. Warm.- Mazur. Olszt. 2002 Nr 16 s. 63, Materiały na IX Konferencję Naukowo-Promocyjną "Lepsza Żywność" UWM, Olsztyn, 27.06.2002. Streszczenia.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Biuletyn Naukowy - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie 2002 Nr 16, s. 63
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:00 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 9615) wydawnictwo ciągłe #9615
PBN ID (hist.): 9615
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.