International exhibition of food ingredients Central & Eastern Europe.
Opis bibliograficzny
International exhibition of food ingredients Central & Eastern Europe. [AUT.] FRANCISZEK KLUZA. The World of Food Science 2000 Vol. 1 No. 3 s. 1, Regional ReportsDokument elektroniczny.
Szczegóły publikacji
Źródło:
The World of Food Science 2000 Vol. 1 No. 3, s. 1
Rok: 2000
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 9690) wydawnictwo ciągłe #9690
PBN ID (hist.): 9690
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.