Microstructure and rheology of whey protein isolate-iota carrageenan mixed gels.
Opis bibliograficzny
Microstructure and rheology of whey protein isolate-iota carrageenan mixed gels. [AUT.] STANISŁAW PIKUS, WALDEMAR GUSTAW, STANISŁAW MLEKO, ELŻBIETA KOBYLAS. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, AA Chem. 2001 Vol. 56 s. 171-184, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio AA, Chemia 2001 Vol. 56, s. 171-184
Rok: 2001
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 listopada 2017 13:38 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 9996) wydawnictwo ciągłe #9996
PBN ID (hist.): 9996
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.