Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Microstructure and rheology of whey protein isolate-iota carrageenan mixed gels.

Opis bibliograficzny

Microstructure and rheology of whey protein isolate-iota carrageenan mixed gels. [AUT.] STANISŁAW PIKUS, WALDEMAR GUSTAW, STANISŁAW MLEKO, ELŻBIETA KOBYLAS. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, AA Chem. 2001 Vol. 56 s. 171-184, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2001
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:8 listopada 2017 13:38

Identyfikatory

BPP ID: (46, 9996) wydawnictwo ciągłe #9996
PBN ID (hist.): 9996

Metryki

3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się