Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ procesu chorobowego na cechy ilościowe i jakościowe jadalnych surowców na przykładzie kokcydiozy kurcząt brojlerów.

Opis bibliograficzny

Wpływ procesu chorobowego na cechy ilościowe i jakościowe jadalnych surowców na przykładzie kokcydiozy kurcząt brojlerów. [AUT.] NOWAKOWSKI ZYGMUNT. s. 73, Rozprawy Naukowe Akademii Rolniczej w Lublinie, 0860-4355 ; z. 276. Lublin 2003, Wydaw. Akademii Rolniczej.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
s. 73
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Praca habilitacyjna
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:15 marca 2019 11:49
Ostatnia aktualizacja:15 marca 2019 11:49

Identyfikatory

BPP ID: (53, 122) praca habilitacyjna #122

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się