Wpływ żywienia krzemem na plonowanie oraz skład chemiczny ogórka (Cucumis sativus L.) i pomidora (Lycopersicon esculentum Mill.) w szklarniowej uprawie bezglebowej.
Opis bibliograficzny
Wpływ żywienia krzemem na plonowanie oraz skład chemiczny ogórka (Cucumis sativus L.) i pomidora (Lycopersicon esculentum Mill.) w szklarniowej uprawie bezglebowej. [AUT.] JAROSZ ZBIGNIEW. 121 s, Rozprawy Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, ISSN 1899-2374 ; z. 383. Lublin 2014, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego.
Szczegóły publikacji
Źródło:
121 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Praca habilitacyjna
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 grudnia 2018 08:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 grudnia 2018 08:47 |
Identyfikatory
BPP ID: (53, 2) praca habilitacyjna #2
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.