Zapewnienie jakości i bezpieczeństwa owoców w aspekcie preferencji konsumentów.
Opis bibliograficzny
Zapewnienie jakości i bezpieczeństwa owoców w aspekcie preferencji konsumentów. [AUT.] CZERNYSZEWICZ EUGENIA. 253, [1] s, Rozprawy Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, ISSN 1899-2374 ; z. 333. Lublin 2008, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego.
Szczegóły publikacji
Źródło:
253, [1] s.
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Praca habilitacyjna
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 grudnia 2018 10:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 grudnia 2018 10:37 |
Identyfikatory
BPP ID: (53, 20) praca habilitacyjna #20
Metryki
12,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.