Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zapewnienie jakości i bezpieczeństwa owoców w aspekcie preferencji konsumentów.

Opis bibliograficzny

Zapewnienie jakości i bezpieczeństwa owoców w aspekcie preferencji konsumentów. [AUT.] CZERNYSZEWICZ EUGENIA. 253, [1] s, Rozprawy Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, ISSN 1899-2374 ; z. 333. Lublin 2008, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
253, [1] s.
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Praca habilitacyjna
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 grudnia 2018 10:37
Ostatnia aktualizacja:27 grudnia 2018 10:37

Identyfikatory

BPP ID: (53, 20) praca habilitacyjna #20

Metryki

12,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się