Czynniki i cechy kształtujące jakość owoców pomidora oraz ich przydatność do mrożenia.
Opis bibliograficzny
Czynniki i cechy kształtujące jakość owoców pomidora oraz ich przydatność do mrożenia. [AUT.] ROŻEK EWA. 88, [3] s, Rozprawy Naukowe - Akademia Rolnicza w Lublinie, ISSN 0860-4355 ; z. 319. Lublin 2007, Wydawnictwo Akademii Rolniczej.
Szczegóły publikacji
Źródło:
88, [3] s.
Wydawca:
Wydawnictwo Akademii Rolniczej
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Praca habilitacyjna
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 grudnia 2018 10:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 grudnia 2018 10:47 |
Identyfikatory
BPP ID: (53, 22) praca habilitacyjna #22
Metryki
12,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.