Analiza wykorzystania metody impingement we fluidyzacyjnym zamrażaniu owoców i warzyw.
Opis bibliograficzny
Analiza wykorzystania metody impingement we fluidyzacyjnym zamrażaniu owoców i warzyw. [AUT.] GÓRAL DARIUSZ. 68 s, Rozprawy Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, ISSN 1899-2374 ; z. 340. Lublin 2010, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego.
Szczegóły publikacji
Źródło:
68 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Praca habilitacyjna
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 stycznia 2019 11:29 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 stycznia 2019 11:29 |
Identyfikatory
BPP ID: (53, 54) praca habilitacyjna #54
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.