Możliwość wykorzystania naturalnych antyoksydantów w żywieniu drobiu rzeźnego jako inhibitorów lipoperoksydacji.
Opis bibliograficzny
Możliwość wykorzystania naturalnych antyoksydantów w żywieniu drobiu rzeźnego jako inhibitorów lipoperoksydacji. [AUT.] OGNIK KATARZYNA. W: il., bibliogr. sum 147 s, Rozprawy Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, ISSN 1899-2374 ; z. 370. Lublin 2013, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
il., bibliogr. sum, 147 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Praca habilitacyjna
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 stycznia 2019 10:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 24 stycznia 2019 10:06 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://wydawnictwo.up.lublin.pl/rozpraw…
Identyfikatory
BPP ID: (53, 64) praca habilitacyjna #64
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.