Współdziałanie fitazy mikrobiologicznej z enzymami hydrolizującymi frakcje polisacharydów nieskrobiowych, kalcytriolem oraz kwasem mrówkowym i jego solą potasową w żywieniu świń.
Opis bibliograficzny
Współdziałanie fitazy mikrobiologicznej z enzymami hydrolizującymi frakcje polisacharydów nieskrobiowych, kalcytriolem oraz kwasem mrówkowym i jego solą potasową w żywieniu świń. [AUT.] CZECH ANNA. 104 s, il., bibliogr., Rozprawy Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, ISSN 1899-2374 ; z. 330. Lublin 2008, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
104 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Praca habilitacyjna
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 lutego 2019 10:36 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 lutego 2019 10:36 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://wydawnictwo-old.up.lublin.pl/roz…
Identyfikatory
BPP ID: (53, 96) praca habilitacyjna #96
Metryki
12,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.