Fatty acids in protein concentrates obtained from alfalfa juice with chemicals as protease inhibitors.
Opis bibliograficzny
Fatty acids in protein concentrates obtained from alfalfa juice with chemicals as protease inhibitors. [AUT.] BARBARA BARANIAK. W: Agri - Food quality an interdisciplinary approach / ed. Fenxick G.R. [et al.] Cambridge, UK, The Royal Society of Chemistry, 1996, S. 166-169, bibliogr, 0-85404-711-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Agri - Food quality an interdisciplinary approach / ed. Fenxick G.R. [et al.], S. 166-169
Wydawca:
The Royal Society of Chemistry, 1996
Rok: 1996
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:28 |
Identyfikatory
ISBN: 0-85404-711-5
BPP ID: (59, 102) wydawnictwo zwarte #102
PBN ID (hist.): 102
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.