Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Aktywność antyoksydacyjna i zawartość kapsaicynoidów wyizolowanych z owoców papryki półostrej i ostrej Capsicum annuumL.

Opis bibliograficzny

Aktywność antyoksydacyjna i zawartość kapsaicynoidów wyizolowanych z owoców papryki półostrej i ostrej Capsicum annuumL. [AUT.] IRENA PERUCKA, MAŁGORZATA MATERSKA. W: Pierwsza Interdyscyplinarna Konferencja "Nutraceutyki". Lublin, 2002, 31.01-1.02. Streszczenia. [Lublin], [b.w.], 2002. - S. 16.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Pierwsza Interdyscyplinarna Konferencja "Nutraceutyki". Lublin, 2002, 31.01-1.02. Streszczenia,
Wydawca:
[b.w.], 2002. - S. 16
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:03

Identyfikatory

BPP ID: (59, 10472) wydawnictwo zwarte #10472
PBN ID (hist.): 10472

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się