Substancje aktywne biologicznie zawarte w warzywach.
Opis bibliograficzny
Substancje aktywne biologicznie zawarte w warzywach. [AUT.] JANUSZ KALBARCZYK, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, MARTA ZALEWSKA-KORONA. W: Pierwsza Interdyscyplinarna Konferencja "Nutraceutyki". Lublin, 2002, 31.01-1.02. Streszczenia. [Lublin], [b.w.], 2002. - S.18.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Pierwsza Interdyscyplinarna Konferencja "Nutraceutyki". Lublin, 2002, 31.01-1.02. Streszczenia,
Wydawca:
[b.w.], 2002. - S.18
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:03 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 10473) wydawnictwo zwarte #10473
PBN ID (hist.): 10473
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.