Influence of functional components on quality of precooked pasta.
Opis bibliograficzny
Influence of functional components on quality of precooked pasta. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, LESZEK MOŚCICKI. W: Proceedings of 15th International Congress of Chemical and Process Engineering. CHISA 2002. Praha, Czech Republic, 2002, 25-29 August, Dokument elektroniczny. [b.m.], [b.w.], 2002. - S. 3, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Proceedings of 15th International Congress of Chemical and Process Engineering. CHISA 2002. Praha, Czech Republic, 2002, 25-29 August,
Wydawca:
[b.w.], 2002. - S. 3, il., bibliogr., sum.
Rok: 2002
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:04 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 10757) wydawnictwo zwarte #10757
PBN ID (hist.): 10757
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.