Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of functional components on quality of precooked pasta.

Opis bibliograficzny

Influence of functional components on quality of precooked pasta. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, LESZEK MOŚCICKI. W: Proceedings of 15th International Congress of Chemical and Process Engineering. CHISA 2002. Praha, Czech Republic, 2002, 25-29 August, Dokument elektroniczny. [b.m.], [b.w.], 2002. - S. 3, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Proceedings of 15th International Congress of Chemical and Process Engineering. CHISA 2002. Praha, Czech Republic, 2002, 25-29 August,
Wydawca:
[b.w.], 2002. - S. 3, il., bibliogr., sum.
Rok: 2002
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:04

Identyfikatory

BPP ID: (59, 10757) wydawnictwo zwarte #10757
PBN ID (hist.): 10757

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się