Chemical changes during the extrusion cooking of rapeseed and faba bean mixtures.
Opis bibliograficzny
Chemical changes during the extrusion cooking of rapeseed and faba bean mixtures. [AUT.] J. POKORNY, Z. REBLOVA, LESZEK MOŚCICKI, H. KOZŁOWSKA, DICK J. VAN ZUILICHEM. W: Proceedings of 14th International Congress of Chemical and Process Engineering. CHISA 2000. Praha, Czech Republic, 2000, 27-31 August [b.m.], [b.w.], 2000. - S. [nlb] 3-38, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Proceedings of 14th International Congress of Chemical and Process Engineering. CHISA 2000. Praha, Czech Republic, 2000, 27-31 August,
Wydawca:
[b.w.], 2000. - S. [nlb] 3-38, il., bibliogr., sum.
Rok: 2000
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 kwietnia 2018 13:59 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 10910) wydawnictwo zwarte #10910
PBN ID (hist.): 10910
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.