Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Funkcjonowanie banków spółdzielczych w warunkach konkurencji.

Opis bibliograficzny

Funkcjonowanie banków spółdzielczych w warunkach konkurencji. [AUT.] ELŻBIETA KOŁODZIEJ. W: Funkcjonowanie przedsiębiorstw gospodarki żywnościowej w warunkach konkurencji / pr. zbiorowa pod red. Małgorzaty Juchniewicz Olsztyn, Wydaw. Agencja Marketingowa "APIS", 2002, S. 119-130, il., bibliogr, 83-916693-2-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Funkcjonowanie przedsiębiorstw gospodarki żywnościowej w warunkach konkurencji / pr. zbiorowa pod red. Małgorzaty Juchniewicz, S. 119-130
Wydawca:
Wydaw. Agencja Marketingowa "APIS", 2002
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:07

Identyfikatory

ISBN: 83-916693-2-7
BPP ID: (59, 11596) wydawnictwo zwarte #11596
PBN ID (hist.): 11596

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się