Procesowa charakterystyka zamrażania nowych odmian fasoli szparagowej żółtej.
Opis bibliograficzny
Procesowa charakterystyka zamrażania nowych odmian fasoli szparagowej żółtej. [AUT.] MAREK DOMIN, FRANCISZEK KLUZA. W: Jakość polskiej żywności w przededniu integracji Polski z Unią Europejską" : XXXIV sesja naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, Wrocław, 10-11 września 2003 : streszczenia wykładów i komunikatów S. 118. [Wrocław], [AR], 2003, 83-913594-6-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Jakość polskiej żywności w przededniu integracji Polski z Unią Europejską" : XXXIV sesja naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, Wrocław, 10-11 września 2003 : streszczenia wykładów i komunikatów, S. 118
Wydawca:
[AR], 2003
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:09 |
Identyfikatory
ISBN: 83-913594-6-8
BPP ID: (59, 12265) wydawnictwo zwarte #12265
PBN ID (hist.): 12265
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.