Ocena składu kwasów tłuszczowych lipidów ziarna wybranych odmian jęczmienia jarego uprawianego w płodozmianie i monokulturze.
Opis bibliograficzny
Ocena składu kwasów tłuszczowych lipidów ziarna wybranych odmian jęczmienia jarego uprawianego w płodozmianie i monokulturze. [AUT.] EWA MAKARSKA, MONIKA MICHALAK. W: Jakość polskiej żywności w przededniu integracji Polski z Unią Europejską. XXXIV Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN. Wrocław, 2003, 10-11 września. Streszczenia wykładów i komunikatów S. 164. [b.m.], AR, 2003, 83-913594-6-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Jakość polskiej żywności w przededniu integracji Polski z Unią Europejską. XXXIV Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN. Wrocław, 2003, 10-11 września. Streszczenia wykładów i komunikatów, S. 164
Wydawca:
AR, 2003
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 listopada 2017 13:42 |
Identyfikatory
ISBN: 83-913594-6-8
BPP ID: (59, 12272) wydawnictwo zwarte #12272
PBN ID (hist.): 12272
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.