Biologiczna wartość miodów.
Opis bibliograficzny
Biologiczna wartość miodów. [AUT.] JANUSZ KALBARCZYK. W: Żywność regionalna na tle współczesnych trendów produkcji żywności. Kraków, 2003, 16-17 czerwca S. 58. [Kraków], Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, 2003, 83-907553-5-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywność regionalna na tle współczesnych trendów produkcji żywności. Kraków, 2003, 16-17 czerwca, S. 58
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, 2003
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:10 |
Identyfikatory
ISBN: 83-907553-5-1
BPP ID: (59, 12591) wydawnictwo zwarte #12591
PBN ID (hist.): 12591
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.