Zmiany uwodnienia mięsa podczas dojrzewania.
Opis bibliograficzny
Zmiany uwodnienia mięsa podczas dojrzewania. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, JOANNA TWARDA, MAŁGORZATA DUDEK. W: Agrotechnika w kształtowaniu środowiska i jakości żywności : materiały Konferencji organizowanej w ramach obchodów 60-lecia Wydziału Rolniczego Akademii Rolniczej w Lublinie. Lublin, 2004, 27-28 września s. 50. Lublin 2004, Wydaw. Akademii Rolniczej.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Agrotechnika w kształtowaniu środowiska i jakości żywności : materiały Konferencji organizowanej w ramach obchodów 60-lecia Wydziału Rolniczego Akademii Rolniczej w Lublinie. Lublin, 2004, 27-28 września, s. 50
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 lipca 2020 12:15 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 12674) wydawnictwo zwarte #12674
PBN ID (hist.): 12674
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.