Wpływ ogrzewania i typu dodanego karagenu na właściwości fizyko-chemiczne roztworów WP1.
Opis bibliograficzny
Wpływ ogrzewania i typu dodanego karagenu na właściwości fizyko-chemiczne roztworów WP1. [AUT.] WALDEMAR GUSTAW, STANISŁAW MLEKO, PAWEŁ GLIBOWSKI, PIOTR JANAS. W: Agrotechnika w kształtowaniu środowiska i jakości żywności : materiały Konferencji organizowanej w ramach obchodów 60-lecia Wydziału Rolniczego Akademii Rolniczej w Lublinie. Lublin, 27-28 września, 2004 r. Lublin, Wydaw. Akademii Rolniczej;, 2004. - S. 75.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Agrotechnika w kształtowaniu środowiska i jakości żywności : materiały Konferencji organizowanej w ramach obchodów 60-lecia Wydziału Rolniczego Akademii Rolniczej w Lublinie. Lublin, 27-28 września, 2004 r,
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej;, 2004. - S. 75
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:10 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 12704) wydawnictwo zwarte #12704
PBN ID (hist.): 12704
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.