Wpływ procesu kiełkowania i zróżnicowanego następstwa roślin na zmiany w składzie frakcji białkowych jęczmienia jarego.
Opis bibliograficzny
Wpływ procesu kiełkowania i zróżnicowanego następstwa roślin na zmiany w składzie frakcji białkowych jęczmienia jarego. [AUT.] EWA MAKARSKA, MONIKA MICHALAK. W: Agrotechnika w kształtowaniu środowiska i jakości żywności : materiały Konferencji organizowanej w ramach obchodów 60-lecia Wydziału Rolniczego Akademii Rolniczej w Lublinie. Lublin, 27-28 września, 2004 r s. 168. Lublin, Wydaw. Akademii Rolniczej, 2004.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Agrotechnika w kształtowaniu środowiska i jakości żywności : materiały Konferencji organizowanej w ramach obchodów 60-lecia Wydziału Rolniczego Akademii Rolniczej w Lublinie. Lublin, 27-28 września, 2004 r, s. 168
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej, 2004
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 listopada 2017 13:49 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 12783) wydawnictwo zwarte #12783
PBN ID (hist.): 12783
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.