Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of dietary fat on the fat content and fatty acid profile in the broiler chicken liver.

Opis bibliograficzny

The effect of dietary fat on the fat content and fatty acid profile in the broiler chicken liver. [AUT.] MAŁGORZATA KWIECIEŃ, RYSZARD K. PISARSKI. W: Animal nutrition and safety food production : proceedings of the XXXII international conference. Lublin, 2003, 16-17 September S. 82. Lublin, Wydaw. Akademii Rolniczej, 2003, 83-7259-090-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Animal nutrition and safety food production : proceedings of the XXXII international conference. Lublin, 2003, 16-17 September, S. 82
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej, 2003
Rok: 2003
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:11

Identyfikatory

ISBN: 83-7259-090-7
BPP ID: (59, 12862) wydawnictwo zwarte #12862
PBN ID (hist.): 12862

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się