Influence of antioxidant supplementation on performance and biochemical indices in turkey`s muscle tissue.
Opis bibliograficzny
Influence of antioxidant supplementation on performance and biochemical indices in turkey`s muscle tissue. [AUT.] BOGUSŁAW MAKARSKI, STANISŁAW PECKA. W: Animal nutrition and safety food production : proceedings of the XXXII international conference. Lublin, 2003, 16-17 September S. 83. Lublin, Wydaw. Akademii Rolniczej, 2003, 83-7259-090-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Animal nutrition and safety food production : proceedings of the XXXII international conference. Lublin, 2003, 16-17 September, S. 83
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej, 2003
Rok: 2003
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:11 |
Identyfikatory
ISBN: 83-7259-090-7
BPP ID: (59, 12863) wydawnictwo zwarte #12863
PBN ID (hist.): 12863
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.