Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The qualitative composition of fibre in lupin extrudates depending on the extrusion-cooking condition.

Opis bibliograficzny

The qualitative composition of fibre in lupin extrudates depending on the extrusion-cooking condition. [AUT.] BOŻENA KICZOROWSKA, ANTONI LIPIEC, AGNIESZKA CIOWCH. W: Animal nutrition and safety food production : proceedings of the XXXII international conference. Lublin, 2003, 16-17 September S. 104. Lublin, Wydaw. Akademii Rolniczej, 2003, 83-7259-090-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Animal nutrition and safety food production : proceedings of the XXXII international conference. Lublin, 2003, 16-17 September, S. 104
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej, 2003
Rok: 2003
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:11

Identyfikatory

ISBN: 83-7259-090-7
BPP ID: (59, 12868) wydawnictwo zwarte #12868
PBN ID (hist.): 12868

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się