Zawartość Mg w warzywach w zależności od zasobności i formy glinu w podłożu.
Opis bibliograficzny
Zawartość Mg w warzywach w zależności od zasobności i formy glinu w podłożu. [AUT.] MARIA SZYMAŃSKA, JOLANTA MOLAS, RENATA MATRASZEK. W: Magnez w środowisku człowieka. 4 Ogólnopolskie Sympozjum Magnezologiczne. Lublin, 1995, 18-19 września. Lublin, Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, 1995. - S. 101.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Magnez w środowisku człowieka. 4 Ogólnopolskie Sympozjum Magnezologiczne. Lublin, 1995, 18-19 września,
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, 1995. - S. 101
Rok: 1995
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 stycznia 2022 12:47 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 1384) wydawnictwo zwarte #1384
PBN ID (hist.): 1384
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.