Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ocena kilku odmian selera naciowego pod kątem przydatności dla przetwórstwa.

Opis bibliograficzny

Ocena kilku odmian selera naciowego pod kątem przydatności dla przetwórstwa. [AUT.] JAN DYDUCH, GRAŻYNA ZAWIŚLAK. W: Jakość surowca warzywnego do przetwórstwa. Ogólnopolska Konferencja. Referaty i postery. Skierniewice, 1995, 19-20 październik s. 155-158, il., bibliogr, Organizator: Instytut Warzywnictwa.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Jakość surowca warzywnego do przetwórstwa. Ogólnopolska Konferencja. Referaty i postery. Skierniewice, 1995, 19-20 październik, s. 155-158, il., bibliogr.
Rok: 1995
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:6 października 2017 14:48

Identyfikatory

BPP ID: (59, 1419) wydawnictwo zwarte #1419
PBN ID (hist.): 1419

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się