Ocena kilku odmian selera naciowego pod kątem przydatności dla przetwórstwa.
Opis bibliograficzny
Ocena kilku odmian selera naciowego pod kątem przydatności dla przetwórstwa. [AUT.] JAN DYDUCH, GRAŻYNA ZAWIŚLAK. W: Jakość surowca warzywnego do przetwórstwa. Ogólnopolska Konferencja. Referaty i postery. Skierniewice, 1995, 19-20 październik s. 155-158, il., bibliogr, Organizator: Instytut Warzywnictwa.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Jakość surowca warzywnego do przetwórstwa. Ogólnopolska Konferencja. Referaty i postery. Skierniewice, 1995, 19-20 październik, s. 155-158, il., bibliogr.
Rok: 1995
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 października 2017 14:48 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 1419) wydawnictwo zwarte #1419
PBN ID (hist.): 1419
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.