Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Porównanie metod oznaczania składu frakcyjnego błonnika pokarmowego.

Opis bibliograficzny

Porównanie metod oznaczania składu frakcyjnego błonnika pokarmowego. [AUT.] ZBIGNIEW RZEDZICKI, MAŁGORZATA KASPRZAK, PIOTR ZARZYCKI. W: Żywność - aspekty technologiczne i prozdrowotne. XXXV Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk. Łódź, 2004, 21-22 września S. 174. Łódź, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział : Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej, 2004, 83-912026-5-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Żywność - aspekty technologiczne i prozdrowotne. XXXV Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk. Łódź, 2004, 21-22 września, S. 174
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział : Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej, 2004
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Identyfikatory

ISBN: 83-912026-5-8
BPP ID: (59, 14203) wydawnictwo zwarte #14203
PBN ID (hist.): 14203

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:16

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się