Skład morfologiczny surowych i gotowanych jaj przepiórek japońskich rasy faraon.
Opis bibliograficzny
Skład morfologiczny surowych i gotowanych jaj przepiórek japońskich rasy faraon. [AUT.] PAWEŁ LEŚNIAK, ANDRZEJ WITKOWSKI. W: 9 Międzynarodowe Młodzieżowe Sympozjum Drobiarskie. Streszczenia referatów. Siedlce, 1995.06.8-10. [b.m.], [Wydaw. WSR-P], 1995, - S. 161-162.
Szczegóły publikacji
Źródło:
9 Międzynarodowe Młodzieżowe Sympozjum Drobiarskie. Streszczenia referatów. Siedlce, 1995.06.8-10,
Wydawca:
[Wydaw. WSR-P], 1995, - S. 161-162
Rok: 1995
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:33 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 1475) wydawnictwo zwarte #1475
PBN ID (hist.): 1475
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.