Wpływ procesu technologicznego na parametry barwy wina porzeczkowego.
Opis bibliograficzny
Wpływ procesu technologicznego na parametry barwy wina porzeczkowego. [AUT.] BARBARA MANIAK. W: Zastosowanie technologii informacyjnych w rolnictwie. VII Krajowa Konferencja Naukowa. Kaziemierz Dolny n. Wisłą, 2004, 19-20 kwietnia. [Lublin], Wydaw. POLIHYMNIA, 2004. - S. 60.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zastosowanie technologii informacyjnych w rolnictwie. VII Krajowa Konferencja Naukowa. Kaziemierz Dolny n. Wisłą, 2004, 19-20 kwietnia,
Wydawca:
Wydaw. POLIHYMNIA, 2004. - S. 60
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:18 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 14821) wydawnictwo zwarte #14821
PBN ID (hist.): 14821
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.