Potencjalne możliwości wykorzystywania krajowego lędźwianu siewnego w kuchni domowej i w przetwórstwie rolnym.
Opis bibliograficzny
Potencjalne możliwości wykorzystywania krajowego lędźwianu siewnego w kuchni domowej i w przetwórstwie rolnym. [AUT.] MARIAN MILCZAK, EWA JANOSZUK, MONIKA MILCZAK. W: Jakość surowca warzywnego do przetwórstwa. Ogólnopolska Konferencja. Referaty i postery. Skierniewice, 1995, 19-20 października s. 73-79, il., bibliogr.Organizator: Instytut Warzywnictwa.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Jakość surowca warzywnego do przetwórstwa. Ogólnopolska Konferencja. Referaty i postery. Skierniewice, 1995, 19-20 października, s. 73-79
Rok: 1995
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2018 10:55 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 1496) wydawnictwo zwarte #1496
PBN ID (hist.): 1496
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.