Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Potencjalne możliwości wykorzystywania krajowego lędźwianu siewnego w kuchni domowej i w przetwórstwie rolnym.

Opis bibliograficzny

Potencjalne możliwości wykorzystywania krajowego lędźwianu siewnego w kuchni domowej i w przetwórstwie rolnym. [AUT.] MARIAN MILCZAK, EWA JANOSZUK, MONIKA MILCZAK. W: Jakość surowca warzywnego do przetwórstwa. Ogólnopolska Konferencja. Referaty i postery. Skierniewice, 1995, 19-20 października s. 73-79, il., bibliogr.Organizator: Instytut Warzywnictwa.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Jakość surowca warzywnego do przetwórstwa. Ogólnopolska Konferencja. Referaty i postery. Skierniewice, 1995, 19-20 października, s. 73-79
Rok: 1995
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2018 10:55

Identyfikatory

BPP ID: (59, 1496) wydawnictwo zwarte #1496
PBN ID (hist.): 1496

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się