Kapusta głowiasta biała jako surowiec do otrzymywania soków dietetycznych.
Opis bibliograficzny
Kapusta głowiasta biała jako surowiec do otrzymywania soków dietetycznych. [AUT.] MARTA ZALEWSKA-KORONA, JANUSZ KALBARCZYK. W: Jakość surowca warzywnego do przetwórstwa. Ogólnopolska Konferencja. Referaty i postery. Skierniewice, 1995, 19-20 października, il., bibliogr. Skierniewice, [b.w.], 1995. - S. 183-186.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Jakość surowca warzywnego do przetwórstwa. Ogólnopolska Konferencja. Referaty i postery. Skierniewice, 1995, 19-20 października,
Wydawca:
[b.w.], 1995. - S. 183-186
Rok: 1995
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:33 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 1497) wydawnictwo zwarte #1497
PBN ID (hist.): 1497
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.