Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The influence of enzyme preparation additive to the growing pig diets on faecal digestibility of nutrients.

Opis bibliograficzny

The influence of enzyme preparation additive to the growing pig diets on faecal digestibility of nutrients. [AUT.] ANNA CZECH, TOMASZ BIL, ŁUKASZ ORLICKI, EUGENIUSZ R. GRELA. W: Biotechnology - new perspectives of feed and food production : book of abstracts. International Scientific Conference. Warszawa, 2004, 16-17 września S. 54. [Warszawa], SGGW, 2004, 83-7244-542-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Biotechnology - new perspectives of feed and food production : book of abstracts. International Scientific Conference. Warszawa, 2004, 16-17 września, S. 54
Wydawca:
SGGW, 2004
Rok: 2004
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:19

Identyfikatory

ISBN: 83-7244-542-7
BPP ID: (59, 15160) wydawnictwo zwarte #15160
PBN ID (hist.): 15160

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się