Wpływ inuliny na właściwości reologiczne roztworów białek serwatkowych.
Opis bibliograficzny
Wpływ inuliny na właściwości reologiczne roztworów białek serwatkowych. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI. W: Nauki rolnicze dla regionu : stan aktualny oraz przyszłość w działaniach wspólnej polityki rolnej Unii Europejskiej : XXV lat Instytutu Nauk Rolniczych w Zamościu. Zamość, 2005, 9-10 września. [Lublin], [Wydaw. Akademii Rolniczej], 2005. - S. 17.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauki rolnicze dla regionu : stan aktualny oraz przyszłość w działaniach wspólnej polityki rolnej Unii Europejskiej : XXV lat Instytutu Nauk Rolniczych w Zamościu. Zamość, 2005, 9-10 września,
Wydawca:
[Wydaw. Akademii Rolniczej], 2005. - S. 17
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:19 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 15167) wydawnictwo zwarte #15167
PBN ID (hist.): 15167
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.