Wpływ obróbki w piecu konwekcyjno-parowym na cechy sensoryczne pietruszki i pasternaku.
Opis bibliograficzny
Wpływ obróbki w piecu konwekcyjno-parowym na cechy sensoryczne pietruszki i pasternaku. [AUT.] BEATA ŚLASKA-GRZYWNA. W: Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego. XI Konferencja Naukowo-Techniczna BEMS 2004. Koszalin-Darłówko, 2004, 21-24 czerwca S. 133. [Koszalin], Wydaw. Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2004, 83-7365-060-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego. XI Konferencja Naukowo-Techniczna BEMS 2004. Koszalin-Darłówko, 2004, 21-24 czerwca, S. 133
Wydawca:
Wydaw. Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 2004
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:19 |
Identyfikatory
ISBN: 83-7365-060-1
BPP ID: (59, 15195) wydawnictwo zwarte #15195
PBN ID (hist.): 15195
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.