Właściwości reologiczne mieszanin gumy ksantanowej i różnych rodzajów skrobi.
Opis bibliograficzny
Właściwości reologiczne mieszanin gumy ksantanowej i różnych rodzajów skrobi. [AUT.] BARTOSZ SOŁOWIEJ, WALDEMAR GUSTAW, STANISŁAW MLEKO. W: Polska żywność - stan obecny i perspektywy. IX Sesja Sekcji Młodej Kadry PTTŻ. Kraków, 2004, 25-26 maja. [Kraków], [b.w.], 2004. - S. 119.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Polska żywność - stan obecny i perspektywy. IX Sesja Sekcji Młodej Kadry PTTŻ. Kraków, 2004, 25-26 maja,
Wydawca:
[b.w.], 2004. - S. 119
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:20 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 15568) wydawnictwo zwarte #15568
PBN ID (hist.): 15568
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.