Optymalizacja wytwarzania kwasu mlekowego przez amylolityczny szczep Lactococcus lactis IBB 500 na surowcach skrobiowych.
Opis bibliograficzny
Optymalizacja wytwarzania kwasu mlekowego przez amylolityczny szczep Lactococcus lactis IBB 500 na surowcach skrobiowych. [AUT.] ADAM WAŚKO, ZDZISŁAW TARGOŃSKI, JACEK BARDOWSKI. W: Bakterie fermentacji mlekowej : metabolizm, genetyka, wykorzystanie : materiały naukowe sympozjum, Spała 2003 [Łódź] 2003, PŁ. ITFiM, s. 178-182, bibliogr, 83-919038-1-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bakterie fermentacji mlekowej : metabolizm, genetyka, wykorzystanie : materiały naukowe sympozjum, Spała 2003, s. 178-182
Wydawca:
PŁ. ITFiM
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 maja 2018 09:24 |
Identyfikatory
ISBN: 83-919038-1-8
BPP ID: (59, 15581) wydawnictwo zwarte #15581
PBN ID (hist.): 15581
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.